O Nama

Ko smo mi u stvari?

Pizzeria "Garibaldi" već punih osam godina postoji za sve ljubitelje stare dobre italijanske pice i druge kulinarske tradicije. Još uvek smo i na istom mestu - na Limanu 3, na centralnom platou novoizgrađenog stambenog kompleksa Park siti. Opušten, topao i miran, porodični ambijent, u prostoru koji "diše", kako i dolikuje trenucima posvećenim omiljenoj čovekovoj delatnosti - hrani, sa lakoćom će se pretvoriti u idealno zabavište za vaše društvo u trenucima slavlja. Letnja bašta pak nudi drugu vrstu opuštenosti, u duhu najmodernijih urbanih centara Evrope i sveta. Ipak, klopa je ovde najvažnija: dvadeset vrsta pica, različitih ukusa, od klasičnih do egzotičnih, naš su znak raspoznavanja od samog početka. Gurmani kažu da je tajna "Garibaldi" ukusa u fantastičnoj podlozi za picu, u testu koja se priprema po originalnom receptu i to samo na ovom mestu. Ali, to nije sve: prateći ukus i želje naših gostiju, proširili smo ponudu i na bogat izbor pasta i salata. Vrhunac našeg dosadašnjeg rada je lokalni specijalitet - kolenica, pripremljena u peći za picu, sa prilozima. Ko god je probao, rekao je da - valja!

Picerija Garibaldi, pored vrhunske kuhinje nudi i organizovanje proslava -rodjendani, godisnjice, poslovni ruckovi ....( do 40 ljudi ), takodje, preko zime tradicionalno organizujemo sad vec siroko poznate muzicke svirke uz dobru atmosferu i druzenje.

Da sumiramo: pica parče, vrhunska pica u tri dimenzije, paste, salate i kolenica da prste poližeš, sve na istom mestu - Pizzeria "Garibaldi", Liman 3, Park siti, Novi Sad.

Loading